Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku należy przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami i wymaganiami określonymi przez Szefów Kuchni. Ponadto, udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych z zachowaniem standardów produkcji gastronomicznej oraz przestrzegając przepisów systemu HACCP.
* stabilne warunki zatrudnienia
* pracę w młodym, energicznym zespole
* szkolenia
* wynagrodzenie zawsze na czas
* doświadczenie na stanowisku
* dobra organizacji pracy
* zaangażowanie, odpowiedzialność, samodzielność, dyspozycyjność, punktualność
* aktualna książeczka sanepidu
Prosimy o przesłanie CV z zaznaczeniem na który lokal jest aplikacja.
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie CV zawierającego klauzulę: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji teraz i w przyszłości." Powyższa zgoda może zostać w każdej chwili cofnięta (zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r., Dz. U. nr 133 poz. 883 z późniejszymi zmianami.